Ha igazán akarod légy türelmes, kitartó, bátor. Ebben (is) segít a Női Siker Klub

0

Azt hiszem abban a Forbes-ban olvastam, amelyiknek Jeff Bezos volt a címlapján Bezostól a nagyinterjút, amiben azt mondta a riporternek:
(nem szó szerint idézek)
Amikor valaki gratulál egy elért célomhoz, mindig mondom neki, hogy igazából ez 3 évvel ezelőtt történt. A munka része. Most lett kész.

Ezzel azt akarta (üzenni a költő), na nem, hanem Bezos, hogy bizony ha valami elkészült, vagy ha még nincs is egészen kész, de piacra dobták, az már a finish, vagy finishnek tűnő pillanat.
Az igazi munka része, a milliónyi óra az azt megelőző években történt. (azért azt tudnotok kell, hogy a legtöbb esetben nincs ám kész a termék/szolgáltatás indulásra, csak elindítják az útján, majd utána még pofozgatják avagy simogatják, attól függően mennyi munka van még vele)

Ez a történet jut eszembe mostanság egyre többször, hogy 2019-ben elindítottuk a csapatommal két plus size szolgáltató weboldalt.
Na de ami miatt felhoztam Bezost:

Mindenki azt mondja nekem, “Jézusom, ennyi mindent csinálsz?”, illetve: “Mennyi mindenbe belefogtál már megint!” 
Ugye sejtitek, hogy mindkét mondatot vagy lelkesen mondják, vagy olyan irigyen, hogy még a bőrük is lime színű lesz  (csak tudnám mit irigykednek, mindenki előtt ott áll az út, lehet menni rajta ?)

Ezeket a vállalkozásokat nem 2019 január 19-én találtam ki, mert unatkoztam és mert gyűjtögetem a vállalkozásokat, így mondhatom nem (most) őrültem meg.

Tehát jön a “hogy bírod és a miért csinálsz ennyi mindent” és “miért csináltad még ezeket is” süketelés (gondolhatjátok, hogy nem mindenkinek mondok el mindent, hogy mit, miért), de a válaszom NEKTEK itt őszintén:

A www.plussizeruci.hu-t 5 évvel ezelőtt találtam ki. Nem a nevét, hanem az üzleti modellt. Akkor lelkesen kutattam a modellt, a HOGYAN-t, stb. stb, sok-sok üzleti részlet, amibe nem mennék bele, de akkor még nem érett meg rá a helyzet. Nem vetettem el az ötletet, kicsit pihenőre küldtem, de rá két évre már javában dolgoztunk rajta. Most indult el, de MOST SINCS KÉSZ. Hiszen az üzleti modellünk egyik alapja a minél több plus size brand és civil eladó jelenléte, no és a vásárlók. Mivel most indult el, így értelemszerűen nincs még fent 17 cég, még most is dolgozunk a finomítgatáson, a végcélon.

A Plus Size Love társkereső (ami már beépült a www.plus-size.hu oldalra) ez a Valentin-nap volt a 4 születésnapja. 
Kérdezhetnétek: hogyhogy? Nem 2019-ben Valentin-napon?
De-de, csak ez a 4. V-nap, amikor végre elindult.
Ezelőtt már két V-napra be volt tervezve, plusz az előtte való idő/munka vele, ami majd’ egy év volt. Szóval szinte 4, lassan 5 év.
Kész van?
Naná, elindult, eddig több, mint 700 taggal.
Van még vele munka?
Persze hogy van!

Mindezt azért meséltem el nektek, hogy bármibe is fogtok, legyetek TÜRELMESEK. Ha igazán szeretnétek megvalósítani azt a célt, akkor KITARTÓAK, BÁTRAK, de tisztában vagyok vele, hogy mindez rohadt nehéz. Komolyan. De iszonyat jó érzés úgy élni, ahogy te akarod és csinálod és nem adod fel és mint a szobrász keze között a márvány, úgy lesz egyre láthatóbb a végeredmény.

Többek között erre lesz felépítve a zárt Női Siker Klub, hogy minden attitűdöt felépítsünk, megtanuljuk amit meg kell ahhoz, hogy sikeresek legyünk. 

Lehet évek kellenek, mire eléred, eléritek a célotokat? Sok időnek tűnik?
Sok idő az elvesztegetett évek, évtizedek, amelyek még előtted állnak, ha nem indulsz el.

A legjobb az egészben pedig az, hogy mindezt nem csak bizniszre, hanem életmódra, életfelfogásra is felépítheted, azaz ÖNMAGADRA!

0

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Csatlakozz a zártkörű Női Siker Klubhoz!

Már csak 2020 április 10-ig csatlakozhatsz!

Regisztráció

Csatlakozz a zártkörű Női Siker Klubhoz!

Tudj meg többet

BARION kártyás fizetési lehetőség

Copyright by Kozma Rita and Creative-Life Kft, 2019-2020