Miért kellenek a példaképek? Na nem azért, hogy kiplakátold velük a szobát vagy a képernyőd

0

Na ne úgy értsd, hogy szexuális kisugárzása miatt példakép valaki, azaz ideál, mint például egy vonzó színész vagy színésznő, hanem egy, vagy több olyan EMBER, akire valamiért felnézel, akitől van mit tanulni.

Ha nagyon ragaszkodunk ahhoz, hogy márpedig nekünk minden jó úgy ahogy van és makacskodunk, hogy mi mindent tudunk vagy majd megtudjuk, és emellett sokat panaszkodunk vagy csak magunkban puffogunk, akkor valami nagyon nincs rendben. Ideje beismerni.
Ideje felismerni, kinyitni a szemünket a világra és felfedezni mennyi, de mennyi ember él vagy élt, akiktől úgy is sokat tanulhatunk, ha nem is találkozunk velük.
Akikre érdemes odafigyelni, utána olvasni, hiszen általuk mi is jobbá válhatunk abban amit csinálunk, vagy akár mint ember jobbá válunk.
Hiszen van, akitől kitartást tanulhatunk, van akitől naggyá válást, valakitől jó emberséget, van akitől bátorságot, van akitől nyitottságot, kreativitást, pénzügyi intelligenciát stb.Az utóbbi évtizedben, de még korábbra is nyúlva sok-sok olyan ember életét tanulmányoztam, akire igenis érdemes odafigyelni. Eszméletlenül motiváló tud lenni egy-egy életút vagy épp egy életszelet, egy attitűd, egy kiteljesedés. A Női Siker Klubban ha nem is számtalan, de sok-sok-sok ilyen embert bemutatok majd nektek, ha még csak virtuálisan is, “szétszedem” őket nektek, hogy kitől mit érdemes tanulni, átvenni, kiderül majd milyen sokan alig különböznek tőlünk, csak bizonyos attitűdjük sokkal erősebb, kiforrottabb.
Fontos, hogy eggyé váljatok velük, hogy érezzétek, ha nekik sikerült, nektek is fog.

Szóval Női Siker Klubra fel, jöhetnek a példaképek, akik többet segítenek, mint gondolnátok.0

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Csatlakozz a zártkörű Női Siker Klubhoz!

Már csak 2020 április 10-ig csatlakozhatsz!

Regisztráció

Csatlakozz a zártkörű Női Siker Klubhoz!

Tudj meg többet

BARION kártyás fizetési lehetőség

Copyright by Kozma Rita and Creative-Life Kft, 2019-2020