Szabályzat

Női Siker Klub – Szabályzat

 1. A Női Siker Klubban található írott és szóbeli anyagokat szerzői jog védi, annak megosztását, Női Siker Klubbon kívüli átadása jogi következményeket von maga után.
 2. Női Siker Klub tagok egymás között minden esetben kultúráltan és egymást segítve kommunikálnak.
 3. A Női Siker Klub tagoknak profil fotót kötelezően fel kell tölteni.
 4. Ha a klubtagok a Női Siker Klub vezetőjének privát üzenetet szeretnének küldeni azt a klub felületén található levelezési rendszerben, vagy a következő email címen tehetik meg: info@kozmarita-sikerklub.hu. Messanger üzenetváltásra nincs lehetőség.
 5. A fejlődés akkor garantált a klubtag számára, ha a klubtag előolvassa és meghallgatja az ajánlott anyagokat, szakirodalmat, elvégzi a feladatokat.
 6. Amennyiben a klubtag ki szeretne lépni a Női Siker Klubból, a következő lehetőségek közül választhat:
  1. három hónapra befagyasztásra kerül az ő tagsága, vagy
  2. amennyiben kilépne, úgy többet nem léphet be.
  3. ez egy zárt, összetartó közösség nem lehet ki-be lépegetni.
 7. Az üzenőfalon történő kommunikáció nyitott minden klubtag számára, így a klubtagok megoszthatnak építő, fejlesztő, motiváló gondolatokat, filmajánlókat, bármit, ami hasznos lehet a klubtagok számára.
 8. A klubtagok kérdéseket is feltehetnek az üzenőfalon, legyen szó akár üzleti jellegű kérdésről, akár önfejlesztéssel kapcsolatos kérdésről.
 9. A klubtagok kérdései minden esetben a Női Siker Klubban maradnak, a kérdésekre a klub vezetője mellett a többi klubtag is válaszolhat, segítséget adhat.
 10. A Női Siker Klub moderátora Kozma Rita. A moderátor törölhet olyan megjegyzéseket amelyek vulgárisak vagy szemtelen-kötekedő hangnemben íródnak.
 11. A havi, 6 havi, vagy 12 havi klubtagság lejárta után a tagság ugyanúgy folytatható, meghosszabbítható, ugyanazon a klubtagsági áron amellyel a Női Siker Klubba belépett.
 12. A klubtagok létrehozhatnak csoportokat az általuk kívánt témában, legyen akár önfejlesztés, akár üzleti, akár bármilyen más témában. A csoportokban zajló kommunikációra ugyan az a szabály vonatkozik, mint minden más kommunikációra a Női Siker Klubon belül.
 13. A csoportokat következőképpen lehet létrehozni: kattints az alábbi linkre: Csoport létrehozás
 14. A konzultáció időpontja előtt 3 nappal, a klubtag köteles elküldeni a kérdéseit Kozma Ritának különben a konzultáció elmarad.
 15. Minden hónapban 6 darab, egyenként 30 perces konzultáció kerül kisorsolásra, amelyre az üzenőfalon, a konzultáció felajánlásakor lehet jelentkezni.
 16. A klubtalálkozó előtt 1 héttel mindenki írásban jelezze, hogy részt kíván-e venni a találkozón a 4. pontban említett Kozma Rita elérhetőségein.
 17. Kérjük a klubtagokat, hogy klubtagságuk lejártakor kapott emlékeztető után legkésőbb egy héttel rendezzék tagdíj befizetését, ellenkező esetben befagyasztjuk az Női Siker Klub belépésüket, majd töröljük a tagságukat. A tagság törlése a következőt vonja maga után: többé nem lehet belépni a Női Siker Klubba.

 

Csatlakozz a zártkörű Női Siker Klubhoz!

Már csak 2020 április 10-ig csatlakozhatsz!

Regisztráció

Csatlakozz a zártkörű Női Siker Klubhoz!

Tudj meg többet

BARION kártyás fizetési lehetőség

Copyright by Kozma Rita and Creative-Life Kft, 2019-2020